Onze Behandelingen

LASER ONTHARING

Persoonlijk afgestemd 
op uw behoeften

Dankzij de allernieuwste technologie op het gebied van permanente ontharing kunnen wij garanderen dat deze behandeling uw verwachtingen overtreft. De behandeling is individueel aanpasbaar, zodat bij eenieder een optimaal resultaat behaald wordt. Als u geïnteresseerd bent in laser haarverwijdering, neem dan vandaag nog contact met ons op voor een afspraak met een van onze ervaren specialisten.

GEZICHTSBEHANDELINGEN​

Werkelijk uitzonderlijke resultaten

Onze huidverzorgingsbehandelingen behalen opmerkelijke resultaten, ongeacht uw huidtype en de staat waarin de huid verkeert. Dankzij onze nette en schone ruimtes met veel privacy kunt u op zeer comfortabele manier van onze gezichtsbehandelingen genieten. Wilt u meer informatie over onze gezichtsbehandelingen of een persoonlijk advies voor een behandeling op maat?  Neem dan vandaag nog contact op. 

COSMETISCH ARTS

 Dr. Robert Logger

Het verschil dat je zoekt

Dokter Logger volgde de opleiding tot huisarts na zijn opleiding Geneeskunde. De esthetiek van het menselijk lichaam heeft hem altijd gefascineerd, daarom specialiseert hij zich in alle injectables die we aanbieden en kan daarom een ​​echte professional worden genoemd. Naast zijn eigen opleiding heeft hij verschillende workshops en cursussen gevolgd bij vooraanstaande artsen en klinieken. Zorgvuldigheid, een natuurlijk resultaat en de wensen en verwachtingen zijn onder andere erg belangrijk voor hem. Hij neemt ruim de tijd voor een consult en is zeer bedreven in transparante en duidelijke communicatie.

©Alle rechten van deze website zijn voorbehouden aan Comfort Clinic.